o firmie oferta kontakt


LINIA PAKOWANIA PRODUKTÓW SYPKICH
Przeznaczenie:
Dozownik talerzowy przeznaczony jest do objętościowego dozowania produktów proszkowych (kakao, krochmal, proszek do pieczenia, zupy, kasza, groch, fasola, herbata, cukier, produkty sypkie mieszane) w torebki, puszki, słoiki, kartoniki.

Sposób dozowania - ręczne podstawianie opakowania pod ustnik dozownika. Zadozowanie przyciskiem nożnym.

Dane techniczne:
1. Dozowanie objętościowe w zależności od wykonania: od 100 - 500 cm3 i od 300-1000 cm3 (wg uzgodnienia również większe)
2. Napęd - automatyczny
3. Zużycie sprężonego powietrza - 0,8 m3/h przy ciśnieniu 0,4 - 0,5 MPa
4. Wydajność - 20 doz/min.
5. Masa - 60 kg
6. Obsługa - 1 osoba.